redakcja

redakcja

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 202]

WSPÓŁPRACA REKLAMOWA

Miodowa skrucha

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Warstwowy deser z karmelizowanym bananem.

Miodowa skrucha

Składniki:

Miodowa skrucha

 

 

 

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Miodowa skrucha
Pokrusz ciasteczka i wymieszaj je z Ramą Aero. Twaróg wymieszaj z jogurtem i odrobiną miodu. Banana pokrój w grube plastry i polej odrobiną miodu. Następnie obsmaż krótko plastry na patelni aż zaczną karmelizować.

Na dno naczynia nasyp odrobinę ciasteczek. Dodaj warstwę bananów a następnie warstwę twarożku. Na koniec posyp wszystko ciasteczkami, na wierzchu ułóż banany i polej miodem.

Źródło: materiały prasowe Rama Aero

Tagi:

ciasteczka