Sposób przygotowania:
mleczna pianka z galaretką
Galaretkę czerwoną rozrabiamy w 300 ml gorącej wody Gdy galaretka zacznie tężeć wlewamy powoli 200ml mleczka zagęszczonego, ubijając mikserem dodajemy cztery łyżeczki cukru. Na tortownicy wykładamy folie, na folie dajemy wafle
andrutowe , wylewamy przygotowane mleczna pianka. Galaretkę zieloną rozrabiamy w 300 ml gorącej wody, odstawiamy do całkowitego wystudzenia , gdy zacznie tężeć wylewamy na mleczna pianka, wkładamy do lodówki do stężenia , przygotować trzecią galaretkę ponownie czerwoną, rozrobić w 300 ml gorącej wodzie odstawić do wystudzenia i stężenia, gdy zacznie tężeć dodajemy resztę mleczka zagęszczonego i cukier , wylewamy na galaretkę , całość wkładamy do lodówki do całkowitego stężenia.
andrutowe , wylewamy przygotowane mleczna pianka. Galaretkę zieloną rozrabiamy w 300 ml gorącej wody, odstawiamy do całkowitego wystudzenia , gdy zacznie tężeć wylewamy na mleczna pianka, wkładamy do lodówki do stężenia , przygotować trzecią galaretkę ponownie czerwoną, rozrobić w 300 ml gorącej wodzie odstawić do wystudzenia i stężenia, gdy zacznie tężeć dodajemy resztę mleczka zagęszczonego i cukier , wylewamy na galaretkę , całość wkładamy do lodówki do całkowitego stężenia.