marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Ogniste Malibu.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Odmierzyć miarką osobno wódkę i likier kokosowy i wlać do pękat- -tego kieliszka z lodem kruszonym i kawałkami drobnymi orzecha kokosowego.

Ogniste Malibu.

Składniki:

Ogniste Malibu.

 

  • 20 ml.wódki czystej,
  • 40 ml.likieru"Finezji" kokosowego,
  • kawałki orzecha kokosowego,
  • lód kruszony.

Sposób przygotowania:

Ogniste Malibu.
Odmierzyć miarką osobno wódkę czystą i likier kokosowy i wlać
bezpośrednio do pękatego kieliszka z lodem kruszonym oraz kawałkami rozdrobnionego orzecha kokosowego.Podawać z mieszadełkiem.

Tagi:

malibu lody