Sposób przygotowania:
Owoce pod pierzynką
owoce kroimy w kostkę posypujemy cukrem i szczyptą cynamonu ,mieszamy następnie rozkładamy do filiżanek
przygotowujemy kruszonkę ; zimne masło i żółtka cukier i mąkę siekamy nożem , mąki dodajemy tyle żeby ciasto się kruszyło i tak przygotowaną kruszonką posypujemy owoce wszystko wstawiamy na ok 30 min do piekarnika z termoobiegiem nagrzanego do 150 stopni gotowy deser posypujemy cukrem pudrem.
smacznego
przygotowujemy kruszonkę ; zimne masło i żółtka cukier i mąkę siekamy nożem , mąki dodajemy tyle żeby ciasto się kruszyło i tak przygotowaną kruszonką posypujemy owoce wszystko wstawiamy na ok 30 min do piekarnika z termoobiegiem nagrzanego do 150 stopni gotowy deser posypujemy cukrem pudrem.
smacznego