Sposób przygotowania:
Owocowy ogród kwiatowy
Gruszkę obieram ze skórki, kroję na pół, wydrążam środek. Robię 9 nacięć, zostawiając dwa centymetry przed końcem. W jedną połówkę w nacięcia wkładam listki mięty. W drugą plastry truskawek. Z trzech truskawek robię kwiatki. Nacinam je tak samo jak gruszki, i tworzę wachlarz. Posypuję cukrem pudrem. Z winogrona robię kwiatka. Z jabłka wycinam listki. Talerz dekoruję polówkami winogrona i listkami mięty.
![Owocowy ogród kwiatowy Owocowy ogród kwiatowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owocowy-ogrod-kwiatowy-202699.jpg)
![Owocowy ogród kwiatowy Owocowy ogród kwiatowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owocowy-ogrod-kwiatowy-202700.jpg)
![Owocowy ogród kwiatowy Owocowy ogród kwiatowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owocowy-ogrod-kwiatowy-202701.jpg)
Netka