Sposób przygotowania:
Pasta rybna na kanapkę.
Z wędzonej makreli staramy się wyciągnąć ości. Nie ma ona ich zbyt dużo, więc nie będzie to trudne.
Następnie przygotowana rybę wkładamy do blendera i 'miksujemy', aż do uzyskania jednolitej masy.
Cebulkę i ogórek kiszony kroimy w kostkę.
Doprawiamy pokrojone warzywa pieprzem i odrobiną soli, tak aby cebula troszkę zmiękła.
Całość mieszamy z rybą, dodajemy odrobinę oleju.
Życzę smacznego:)
Następnie przygotowana rybę wkładamy do blendera i 'miksujemy', aż do uzyskania jednolitej masy.
Cebulkę i ogórek kiszony kroimy w kostkę.
Doprawiamy pokrojone warzywa pieprzem i odrobiną soli, tak aby cebula troszkę zmiękła.
Całość mieszamy z rybą, dodajemy odrobinę oleju.
Życzę smacznego:)
przejs