Sposób przygotowania:
Makaron z sosem i kiełbaską
Makaron świderki gotujemy al dente.
Cebulę kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na łyżce oleju. Podlewamy wodą. Dodajemy koncentrat pomidorowy, kiełbaskę pokrojoną w kosteczkę, marchewkę z groszkiem. Dodajemy przyprawy i zioła. Dusimy około 10-15 minut. Na koniec dodajemy serek topiony i mieszamy aż się rozpuści. Podajemy z ugotowanym makaronem świderki.
Smacznego
Cebulę kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na łyżce oleju. Podlewamy wodą. Dodajemy koncentrat pomidorowy, kiełbaskę pokrojoną w kosteczkę, marchewkę z groszkiem. Dodajemy przyprawy i zioła. Dusimy około 10-15 minut. Na koniec dodajemy serek topiony i mieszamy aż się rozpuści. Podajemy z ugotowanym makaronem świderki.
Smacznego