Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Pieczone banany

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Ulubiony deser dzieciaków

Pieczone banany Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pieczone banany

 

  • 4 szt banany,
  • 1 łyżka marmolada,
  • 10 dag ser twarogowy,
  • 3 łyżki śmietana,
  • do smaku cukier puder

 

Sposób przygotowania:

Pieczone banany
Banany umyć, ułożyć na brytfannę, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec przez 10 minut w temp 200 stopni. Podawać na gorąco z marmoladą lub serem twarogowym wymieszanym ze śmietaną i cukrem pudrem.
Pieczone banany
Etap 1

Tagi:

sery ser