Sposób przygotowania:
Rollo mix smaków
Umyte i osuszone piersi z kurczaka pokroić na paseczki.
Wymieszać z przyprawą do gyrosa i solą.
Potem mięso wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć je.
Potem dodać mieszankę i dusić do miękkości warzyw.
Posiekać kapustę.
Placki tortilla podsmażyć na patelni ale każdy osobno na suchej patelni.
Następnie posmarować sosem i majonezem.
Następnie rozłożyć po placku porcję kapusty i cebulki a na koniec mięso z warzywami.
Tortille zwijać jak naleśniki i podawać zaraz po przygotowaniu.
Wymieszać z przyprawą do gyrosa i solą.
Potem mięso wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć je.
Potem dodać mieszankę i dusić do miękkości warzyw.
Posiekać kapustę.
Placki tortilla podsmażyć na patelni ale każdy osobno na suchej patelni.
Następnie posmarować sosem i majonezem.
Następnie rozłożyć po placku porcję kapusty i cebulki a na koniec mięso z warzywami.
Tortille zwijać jak naleśniki i podawać zaraz po przygotowaniu.