Sposób przygotowania:
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu i przelać zimną woda. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić obrać i pokroić w kostkę. Pora pokroić w pół plasterki i przelać wrzątkiem, ostudzić.
Tuńczyka, kukurydzę i groszek odsączyć z zalewy. Ogórki kroimy w kostkę.
Pomidorki koktajlowe w ćwiartki lub też kostkę. Wszystkie składniki sałatki umieścić w dużej misce dodać majonez, doprawić do smaku i wymieszać.
Schłodzić w lodówce kilka godzin.
Tuńczyka, kukurydzę i groszek odsączyć z zalewy. Ogórki kroimy w kostkę.
Pomidorki koktajlowe w ćwiartki lub też kostkę. Wszystkie składniki sałatki umieścić w dużej misce dodać majonez, doprawić do smaku i wymieszać.
Schłodzić w lodówce kilka godzin.