Sposób przygotowania:
Sałatka z tortellini i czerwoną fasolą
Tortellini ugotowałam w osolonej wodzie. Przelałam zimną wodą i zostawiamy do ostygnięcia.
Pomidory (sam miąższ), ogórka i szynkę pokroiłam w drobną kostkę.
Fasolkę i kukurydzę wyłożyłam na durszlak i dokładnie odcedziłam.
Połączyłam wszystkie składniki, doprawiłam solą i pieprzem, wymieszałam.
Dodałam majonez. Jeszcze raz wymieszałam i gotowe.
Pomidory (sam miąższ), ogórka i szynkę pokroiłam w drobną kostkę.
Fasolkę i kukurydzę wyłożyłam na durszlak i dokładnie odcedziłam.
Połączyłam wszystkie składniki, doprawiłam solą i pieprzem, wymieszałam.
Dodałam majonez. Jeszcze raz wymieszałam i gotowe.
gusia1000
Henia
Henia