Sposób przygotowania:
Sałatka z truskawkami i fasolką azuki
Mix sałat myjemy osuszamy. Fasolkę moczymy następnie gotujemy do miękkości - odcedzamy. Truskawki myjemy i kroimy w kawałki. Ser także kroimy.
Ogórka kroimy w plastry. Pomidora kroimy w kawałki . Wszystkie składniki mieszamy w sałatce. Robimy sos. Mieszamy olej , odrobinę wody sól i miód do smaku. dodajemy sok z cytryny, mieszamy.
Sosem polewamy sałatkę . doprawiamy świeżo mielonym pieprzem.
Ogórka kroimy w plastry. Pomidora kroimy w kawałki . Wszystkie składniki mieszamy w sałatce. Robimy sos. Mieszamy olej , odrobinę wody sól i miód do smaku. dodajemy sok z cytryny, mieszamy.
Sosem polewamy sałatkę . doprawiamy świeżo mielonym pieprzem.