Sposób przygotowania:
Sałatka z uszkami
Uszka z mięsem gotujemy w osolonej wodzie. Odlewamy na durszlak.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Pomidora i szynkę również kroimy w kostkę. Z kukurydzy odlewamy zalewę Pokrojonego ogórka i pomidora mieszamy z kukurydzą, szynką i uszkami. Doprawiamy solą i pieprzem.
Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Sałatka gotowa. Najlepiej smakuje schłodzona.
Smacznego
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Pomidora i szynkę również kroimy w kostkę. Z kukurydzy odlewamy zalewę Pokrojonego ogórka i pomidora mieszamy z kukurydzą, szynką i uszkami. Doprawiamy solą i pieprzem.
Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Sałatka gotowa. Najlepiej smakuje schłodzona.
Smacznego