Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
Makaron z zupek chińskich podusić na mniejsze kawałki Całość zalać wrzącą wodą i poczekać aż makaron spęcznieje i zrobi się miękki. Resztę zawartości torebki z zupką zostawić gdyż przyprawy będą potrzebne do obtoczenia mięsa. Mięso umyć pokroić w paski i obtoczyć w przyprawach z zupek chińskich. Tak przygotowane piersi z kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu mięso zdjąć z patelni i odstawić aby ostygło. Kapustę pekińską umyć i pokroić w paski a następnie usmażyć na patelni z rozgrzanym olejem. Białą część pora umyć i pokroić w plasterki a następnie usmażyć na patelni z rozgrzanym olejem. Otworzyć puszkę z kukurydzą i odsączyć ją na sitku po czym udusić na patelni z rozgrzanym olejem. Paprykę umyć i pokroić w paski i tak jak pozostałe składniki podsmażyć na patelni. Wszystkie składniki wystudzić wymieszać po czym dodać majonez i róznież wymieszać. Gotowe. Można doprawić solą lub pieprzem do smaku. WAŻNE: Wszystkie składniki należy osobno udusić na oleju a nie wszystkie razem.