Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
Makaron z zupki chińskiej pokruszyć i wymieszać z przyprawami z paczki. Zalać do wysokości makaronu, aby napęczniał. Następnie wystudzić.
Ogórki i szynkę pokroić w drobną kostkę, kukurydzę dobrze osączyć na sitku. Pora umyć i pokroić w pół plastry, a następnie sparzyć wrzątkiem i wystudzić.
Dobrze odcisnąć z niego wodę. Wszystkie składniki połączyć z makaronem. Wymieszać z majonezem i doprawić solą i pieprzem na pikantnie.
Schłodzić w lodówce.
Ogórki i szynkę pokroić w drobną kostkę, kukurydzę dobrze osączyć na sitku. Pora umyć i pokroić w pół plastry, a następnie sparzyć wrzątkiem i wystudzić.
Dobrze odcisnąć z niego wodę. Wszystkie składniki połączyć z makaronem. Wymieszać z majonezem i doprawić solą i pieprzem na pikantnie.
Schłodzić w lodówce.