Sposób przygotowania:
Sałatka ziemniaczana
Ziemniaki myję i gotuję w osolonej wodzie al dente. Po ugotowaniu studzę, obieram i kroję w dużą kostkę. Ogórki i cebule, kroję drobniutko.
Warzywa przekładam do miski, przyprawiam, dodaję majonez i musztardę ( ilość wg własnego smaku) Sałatkę mieszam delikatnie, najlepiej ręką.
Odstawiam do lodówki, aby się „przegryzła” Najlepsza na drugi dzień.
Warzywa przekładam do miski, przyprawiam, dodaję majonez i musztardę ( ilość wg własnego smaku) Sałatkę mieszam delikatnie, najlepiej ręką.
Odstawiam do lodówki, aby się „przegryzła” Najlepsza na drugi dzień.
Magdalena88
zbysiowa
Szczerze polecam, sałatka wymyślona na potrzeby dodatku, do białej kiełbaski ;)
agi0911
zbysiowa
Bardzo mi miło :)