Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Smażone parowki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na początek ściągamy flak z każdej parówki. Potem robimy delikatne nacięcia z jednej i drugiej strony. przyprawiamy solą, pieprzem, gyrosem,

Smażone parowki

Składniki:

Smażone parowki

 

  • 1 kg parówek paluszki
  • sol
  • pieprz
  • gyros
  • vegeta
  • ketchup lub musztarda do smaku

Sposób przygotowania:

Smażone parowki
Na początek ściągamy flak z każdej parówki. Potem robimy delikatne nacięcia z jednej i drugiej strony. przyprawiamy solą, pieprzem, gyrosem, i vegetą z obydwu stron. Możemy smażyć na patelni na oleju lub możemy usmażyć parówki na grillu lub też w piekarniku jak kto woli smażyć aż się skorka zrumieni I gotowe:)

Tagi:

gyros