martunia.kot@interia

martunia.kot@interia

Kuchcik
[Przepisów: 5]

Sos tatarski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszny sos tatarski do jajek i mięs

Sos tatarski

Składniki:

Sos tatarski

 

  • ogórek konserwowy 3 sztuki
  • grzybki marynowane 0,5 szkalnki
  • majonez 3 łyżki
  • jogurt grecki 3 łyżki
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Sos tatarski
Pyszny sos tatarski do jajek i mięs .Ogórki korniszony pokroić w kosteczkę drobną, grzybki marynowane również pokroić w kosteczkę, wymieszać ogórki z grzybkami. Jogurt grecki wraz z majonezem wymieszać w kubeczku i doprawićsolą i pieprzem według uznania, połączyć wszystkie składniki ze sobą.