Sposób przygotowania:
Surówka EKO : selerowo- marchewkowa
Warzywa obierz i zetrzyj w drobną łezkę, skrop sokiem z cytryny i lekko posól.
Dodaj eko- jogurt, eko-śmietankę wymieszaną z łyżeczką cukru trzcinowego i płatki migdałowe bio (1 łyżkę płatków zostaw do dekoracji).
Wymieszaj surówkę, dopraw ją jeśli jeszcze trzeba solą i cukrem- nałóż do szklaneczek, miseczek lub pucharków.
Udekoruj płatkami i kawałkiem kapusty pekińskiej lub inną zieleniną, którą masz pod ręką.
Dodaj eko- jogurt, eko-śmietankę wymieszaną z łyżeczką cukru trzcinowego i płatki migdałowe bio (1 łyżkę płatków zostaw do dekoracji).
Wymieszaj surówkę, dopraw ją jeśli jeszcze trzeba solą i cukrem- nałóż do szklaneczek, miseczek lub pucharków.
Udekoruj płatkami i kawałkiem kapusty pekińskiej lub inną zieleniną, którą masz pod ręką.