Sposób przygotowania:
Wiosenna sałatka jajeczna
Jajka ugotować na twardo. Wystudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę.
Rzodkiewki oczyścić i również pokroić w drobną kostkę. Dodać rozdrobnione kwiaty szczypiorku i wszystko wymieszać. Następnie połączyć z majonezem.
Można jeszcze nieco doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Podawać z pieczywem.
Rzodkiewki oczyścić i również pokroić w drobną kostkę. Dodać rozdrobnione kwiaty szczypiorku i wszystko wymieszać. Następnie połączyć z majonezem.
Można jeszcze nieco doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Podawać z pieczywem.
![Wiosenna sałatka jajeczna Wiosenna sałatka jajeczna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salatka-jajeczna-351650.jpg)
![Wiosenna sałatka jajeczna Wiosenna sałatka jajeczna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salatka-jajeczna-351651.jpg)
![Wiosenna sałatka jajeczna Wiosenna sałatka jajeczna](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salatka-jajeczna-351652.jpg)