Noruas

Noruas

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 549]

Kawa pomarańczowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Cytrusowa kawka do porannego śniadania

Kawa pomarańczowa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Kawa pomarańczowa

 

Sposób przygotowania:

Kawa pomarańczowa
Pomarańcze dokładnie myjemy i kroimy w plastry, wybieramy dwa szerokości kubka. Jeden plaster kładziemy na dnie. Posypujemy cynamonem polewamy łyżką miodku. Nalewamy napar kawowy. Kładziemy drugi plaster na wierzch. Posypujemy cynamonem. Mleko ubijamy mleko na pianę za pomocą spieniarki lub dyszy. Nakładamy na wierzch.
Kawa pomarańczowa
Plasterek pomarańczy szerokości kubka kładziemy na dnie.
Kawa pomarańczowa
Zalewamy kawą i kładziemy drugi plasterek.
Kawa pomarańczowa
Spieniamy mleko i łyżeczką nakładamy na wierzch.

Tagi:

kawa