marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Ajerkoniak z jagodami.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Gotowy już ajerkoniak wlać z opłukanymi i przebranymi wcześniej jagodami do miksera i miksować z 10 min.Przelać do szklanek milkshake.Podać.

Ajerkoniak z jagodami.

Składniki:

Ajerkoniak z jagodami.

 

  • 1 butelka ajerkoniaku gotowego,
  • 1/2 kilo jagód w słoiku.

Sposób przygotowania:

Ajerkoniak z jagodami.
Jagody przelać kilka razy bieżącą wodą i osączyć na sitku.Wlać
do miksera gotowy ajerkoniak i wsypać czyste i osączone owoce.
Miksować z 5-10 min.,a potem przelać do szklanek typu milkshake i podawać schłodzone.