Sposób przygotowania:
Bananowo-waniliowe babeczki ze słonecznikiem
1) Do miski wsypujemy odżywkę białkową waniliową i odżywkę białkową bananową, wlewamy nektar bananowy, mieszamy i wsypujemy słonecznik w karmelu.
2) Dodajemy krem czekoladowy i masę migdałową, mieszamy.
3) Następnie wsypujemy ksylitol i wszystko razem łączymy.
4) Na dnie foremek na babeczki układamy po ciasteczku.
5) Na ciasteczka wylewamy przygotowaną masę.
6) Na koniec posypujemy słonecznikiem (po 0,5 łyżeczki na babeczkę) i pieczemy przez ok. 20 minut w 220 stopniach.
2) Dodajemy krem czekoladowy i masę migdałową, mieszamy.
3) Następnie wsypujemy ksylitol i wszystko razem łączymy.
4) Na dnie foremek na babeczki układamy po ciasteczku.
5) Na ciasteczka wylewamy przygotowaną masę.
6) Na koniec posypujemy słonecznikiem (po 0,5 łyżeczki na babeczkę) i pieczemy przez ok. 20 minut w 220 stopniach.