Sposób przygotowania:
Mięsne babeczki ze szpinakiem
Filet z kurczaka kroję na mniejsze kawałki (nie muszą być równe) i rozbijam tłuczkiem. Doprawiam solą, pieprzem i papryką czerwoną.
Szpinak myję, osuszam recznikiem papierowym. Ser żółty kroję w drobną kostkę.
Foremki silikonowe do muffinek wykładam mięsem następnie kładę szpinak i ser.
Przykrywam drugim kawalkiem mięsa. Posypuję solą.
Piekę w piekarniku ok 30 min w 180 stopniach. Podaję na ciepło.
Szpinak myję, osuszam recznikiem papierowym. Ser żółty kroję w drobną kostkę.
Foremki silikonowe do muffinek wykładam mięsem następnie kładę szpinak i ser.
Przykrywam drugim kawalkiem mięsa. Posypuję solą.
Piekę w piekarniku ok 30 min w 180 stopniach. Podaję na ciepło.