Sposób przygotowania:
Bombardini.
Czekoladę deserową zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami.Kremó-
-wkę wlać do średniej miski i ubić na sztywno,dodając śmietan-fixu
w celu lepszego ubicia.Wstawić na 30 min.do lodówki miskę z ubitą kremówką.Do dwóch wysokich szklanek wlać po 50 ml. rumu białego i po 50 ml.likieru "Advocat",można zmieszać lub nie jak kto
chce.Ozdobić drink 2-3 kleksami bitej śmietany i posypać startą czekoladą.Podawać ze słomką.
-wkę wlać do średniej miski i ubić na sztywno,dodając śmietan-fixu
w celu lepszego ubicia.Wstawić na 30 min.do lodówki miskę z ubitą kremówką.Do dwóch wysokich szklanek wlać po 50 ml. rumu białego i po 50 ml.likieru "Advocat",można zmieszać lub nie jak kto
chce.Ozdobić drink 2-3 kleksami bitej śmietany i posypać startą czekoladą.Podawać ze słomką.