Sposób przygotowania:
Budyniowy deser
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu. Rozdzielić na 2 części, do jednej dać kakao, a do drugiej już nic. Na dno pucharka włożyć 2 łyżki jasnej masy, na to 2 łyżki dżemu lub konfitury, następnie 2 łyżki ciemnej masy.
Przyozdobić wedle gustu i smaku.
Oczywiście można na wierzch dać bitą śmietanę, posypać tartą czekoladą, a do budyniu wsypać rodzynki czy owoce tj. banany, ananasy, brzoskwinki z puszki, ja podałam tutaj wersję najprostszą i moją ulubioną:)
Przyozdobić wedle gustu i smaku.
Oczywiście można na wierzch dać bitą śmietanę, posypać tartą czekoladą, a do budyniu wsypać rodzynki czy owoce tj. banany, ananasy, brzoskwinki z puszki, ja podałam tutaj wersję najprostszą i moją ulubioną:)