Sposób przygotowania:
Bułka z manchego, jajkiem i grillowanym boczkiem
1) Bułkę przekrajamy na pół.
2) Górną połówkę bułki smarujemy musztardą, a dolną - chrzanem.
3) Ser manchego rozpuszczamy chwilkę na patelni i przekładamy na dolną połówkę bułki.
3) Boczek grillujemy i układamy na serze.
4) Jajko wbijamy na suchą patelnię, posypujemy solą himalajską, papryką słodką i majerankiem.
5) Usmażone jajko przekładamy na boczek.
6) Na jajku układamy ser i na ser boczek.
7) Przykrywamy górną połówką bułki i gotowe. Możemy pozostawić bułkę na grillu.
2) Górną połówkę bułki smarujemy musztardą, a dolną - chrzanem.
3) Ser manchego rozpuszczamy chwilkę na patelni i przekładamy na dolną połówkę bułki.
3) Boczek grillujemy i układamy na serze.
4) Jajko wbijamy na suchą patelnię, posypujemy solą himalajską, papryką słodką i majerankiem.
5) Usmażone jajko przekładamy na boczek.
6) Na jajku układamy ser i na ser boczek.
7) Przykrywamy górną połówką bułki i gotowe. Możemy pozostawić bułkę na grillu.