Sposób przygotowania:
Chrupiąca sałatka z rzodkiewką
Wszystkie warzywa należy bardzo dokładnie umyć i osuszyć w ręczniku papierowym.
Rzodkiewki kroimy w półplasterki, ale jeśli są małe wystarczy je pokroić w plasterki. Przekładamy do miseczki.
Ogórka obieramy i kroimy w większą kosteczkę. Pomidora również kroimy w kawałeczki w dowolny sposób, ale aby kawałeczki były nie za duże.
Całoć doprawiamy solą, pieprzem i ketchupem. Mieszamy.
Rzodkiewki kroimy w półplasterki, ale jeśli są małe wystarczy je pokroić w plasterki. Przekładamy do miseczki.
Ogórka obieramy i kroimy w większą kosteczkę. Pomidora również kroimy w kawałeczki w dowolny sposób, ale aby kawałeczki były nie za duże.
Całoć doprawiamy solą, pieprzem i ketchupem. Mieszamy.
gusia1000