Sposób przygotowania:
Chrzanowy sos tatarski
Do miski przełożyć majonez, chrzan i jogurt, wymieszać.
Następnie drobniutko pokroić pieczarki, ogórki i wrzucić to do miseczki ze składnikami wyżej.
Dodać przyprawy do smaku i dobrze wymieszać sos.
W razie potrzeby jeszcze doprawić.
Sos dokładnie wymieszać, w razie konieczności doprawić i przełożyć do słoika.
Przechowywać w lodówce i podawać do wędlin, mięs na zimno i jaj.
Następnie drobniutko pokroić pieczarki, ogórki i wrzucić to do miseczki ze składnikami wyżej.
Dodać przyprawy do smaku i dobrze wymieszać sos.
W razie potrzeby jeszcze doprawić.
Sos dokładnie wymieszać, w razie konieczności doprawić i przełożyć do słoika.
Przechowywać w lodówce i podawać do wędlin, mięs na zimno i jaj.