Sposób przygotowania:
Ciasteczka francuskie z czekoladą (2 składniki)
Rozwijamy płat gotowego ciasta francuskiego. Na jednej połowie układamy kostki czekolady - w lekkich odstępach, by potem można było rozciąć i skleić.
Drugą połowę ciasta nakładamy i przykrywamy kostki, kroimy w taki sposób, aby każda kostka była w cieście. Pozbywamy się powietrza i sklejamy każde "ciasteczko".
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenie układamy ciasteczka i pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach (do ładnego zrumienienia).
Drugą połowę ciasta nakładamy i przykrywamy kostki, kroimy w taki sposób, aby każda kostka była w cieście. Pozbywamy się powietrza i sklejamy każde "ciasteczko".
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenie układamy ciasteczka i pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach (do ładnego zrumienienia).
gosiapiotrek23