Sposób przygotowania:
Ciasteczka fit z musli
Zmieszać ze sobą: płatki owsiane, ryż preparowany, płatki kukurydziane i ziarna sezamu. Dodać suszoną żurawinę. Wymieszać. Rozpuścić masło, dodać miód i podgrzać. Wyspać składniki suche i wymieszać. Masę wyłożyć w formie wyłożonej papierem do pieczenia, dociskając dłonią.
Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 170 stopni przez 20 min. Następnie wyciągnąć, wystudzić i włożyć do lodówki na co 1 godz.
Gdy masa zrobi się twarda pokroić na mniejsze kawałki za pomocą radełka do pizzy.
Piec w piekarniku nagrzanym do temp. 170 stopni przez 20 min. Następnie wyciągnąć, wystudzić i włożyć do lodówki na co 1 godz.
Gdy masa zrobi się twarda pokroić na mniejsze kawałki za pomocą radełka do pizzy.