Sposób przygotowania:
Ciastko Góralki
Andrut rozpakowuję i najpierw sprawdzam czy płaty są w jakiś sposób połamane czy nie. Jest to ważne bo te złamane bardziej nadają się do środka andruta niż na wierzch czy spód bo mogą się wyginać. 2 słoiczki Nutelli - u mnie po 200 g - rozpakowuję i pierwszą nutellę rozsmarowuję na pierwszych 2 andrutach, nakładając jeden na drugim, jeśli mi zostanie kremu to smaruję i trzeci płat andruta. Masą czekoladową smaruję kolejne andruty aż do skończenia masy czekoladowej. Na sam koniec znów smaruję płaty andruta Nutellą, a jak się skończy andrut to pozostałą Nutellą smaruję boku mojego specjału. Całość zostawiam przygniecione książką na jakieś 4-6 godzin żeby andrut się nie wyginał- zwłacza wierzch i spód. Później kroję na romby, kwadraty, prostokąty. Kształty jakie kto lubi :)