Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera
Do misy wkładamy jogurt , dodajemy jaja i olej, mieszamy to. Dodajemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Składniki mieszamy na jednolitą masę . Przekładamy do formy silikonowej , rozprowadzamy równo na całej powierzchni. Piekłam ciasto 50 minut w 170 stopniach. Formę miałam średnica 20 cm okrągła.
![Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-jogurtowe-bez-uzycia-miksera-300295.jpg)
![Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-jogurtowe-bez-uzycia-miksera-300296.jpg)
![Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-jogurtowe-bez-uzycia-miksera-300297.jpg)
![Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera Ciasto jogurtowe- bez użycia miksera](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-jogurtowe-bez-uzycia-miksera-300298.jpg)