Sposób przygotowania:
Ciasto urodzinowe (Na szybko)
Caly aromat cytrynowy wymieszaj z przegotowana woda w szklance, i rozprowadz po jednej lyzce stolowej na kazda warstwe biszkoptu. Nastepnie rozsmaruj czekolade na dolna warstwe biszkoptu a dzem na gorna warstwe. Nie staraj sie wykorzystac calej zawartosci sloika z czekolada i z dzemem bo przesadzisz. Rozprowadz to dokladnie ale nie przesadzaj. Teraz rozpusc dwie tabliczki czekolady, kiedy czekolada bedzie juz calkowicie rostopiona dodaj jedna lyzeczke masla i dalej mieszaj czekolade. Kiedy czekolada bedzie juz gotowa rozprowadz ja po górze biszkoptu i bo bokach równiez. Nie czekaj az zastygnie tylko szybko posyp ja orzechami. Czekaj 5 minut. Potem mozesz ulozyc swieczki na torciku tak jak ja to zrobilem. Poniewarz jest to w pewnym sensie tort urodzinowy. Jest bardzo dobry i slodki. Wspanialy na skromne przyjecie dzieciece.
zewa