Sposób przygotowania:
Cytrynowe z budyniem waniliowo-toffi
Na początku przygotowujemy produkty. Mleko - to 0,5 l gotujemy w garnku. Do kubka z mlekiem wsypujemy dwa budynie - waniliowy i toffi, dokładnie mieszamy. Do gotującego mleka wlewamy wyrobione - złączone razem budynie ciągle mieszając aby się nie przypalił. Ugotowany budyń odstawiamy i studzimy. Skórkę cytryny tarkujemy i wrzucamy do miski. Następnie sok z cytryny wyciskamy i łączymy ze skórką cytryny. Margarynę z cukrem miksujemy i stopniowo dodajemy jajka. Wsypujemy 1 szklankę mąki i proszek do pieczenia, miksujemy. Wlewamy skórkę z sokiem z cytryny i pozostałą szklankę mąki. Miksujemy i smarujemy blachę margaryną lub masłem i posypujemy bułką tartą. Na blachę łyżką nakładamy pół ciasta i rozsmarowujemy na całą blachę. Na ciasto kładziemy budyń - może go trochę zostać i na niego kładziemy resztę ciasta - tą połowę, rozsmarowujemy. Ciasto pieczemy ok. 45 minut (wbijamy zapałkę aby zobaczyć czy jest upieczone) w 200 stopni.