Sposób przygotowania:
Deser budyniowy 4
Budyń waniliowy ugotować na 1,5 szkl mleka i odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie dodać kawę rozpuszczoną w odrobinie mleka i wymieszać lub zmiksować. Budyń czekoladowy ugotować według przepisu i rozlać połowę do szklaneczek. Ugotować budyń toffi według przepisu i rozlać na budyń czekoladowy. Gdy budyń toffi przestygnie nałożyć cienką warstwę budyniu czekoladowego. Ugotować według przepisu budyń biszkoptowy i rozlać na cienką warstwę budyniu czekoladowego a na to budyń z kawą. Na końcu ubić śnieżkę krówkową i udekorować deser. Trzymać w lodówce. Mi wyszło 6 porcji.,
![Deser budyniowy 4 Deser budyniowy 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-budyniowy-4-180832.jpg)
![Deser budyniowy 4 Deser budyniowy 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-budyniowy-4-180833.jpg)
![Deser budyniowy 4 Deser budyniowy 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-budyniowy-4-180834.jpg)
![Deser budyniowy 4 Deser budyniowy 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-budyniowy-4-180835.jpg)