Sposób przygotowania:
Deser budyniowy - walentynkowy .
Ugotuj budyń czekoladowy na mleku z dodatkiem cukru.
Do gorącego budyniu dodaj połamaną czekoladę i mieszaj go tak długo, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Nałóż budyń do pucharków. Gdy ostygnie nałóż po łyżce konfitury wiśniowej, posyp odrobina chili.
Każdą kulkę kartofelka z marcepanu przekrój na pół i uformuj z nich serduszka.
Ułóż je na konfiturze.
Do gorącego budyniu dodaj połamaną czekoladę i mieszaj go tak długo, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Nałóż budyń do pucharków. Gdy ostygnie nałóż po łyżce konfitury wiśniowej, posyp odrobina chili.
Każdą kulkę kartofelka z marcepanu przekrój na pół i uformuj z nich serduszka.
Ułóż je na konfiturze.