Sposób przygotowania:
Deser twarogowy z melonem
Melon przekroić na połówki. Miąższ dokładnie wydrażyć, najlepiej wyciąć z niego małe kulki.
Brzegi melona ponacinać w fantazyjne zygzaki. Twaród utrzeć z jogurtem, słodzikiem, szczyptą cukru waniliowego i kiełkami pszenicy. Trochę malin, jagód i kulek melona odłożyć do dekoracji. Pozostałe owoce dodać do masy serowo- jogurtowej, ostrożnie przemieszać. Przygotowanym kremem wypełnić wydrążone połówki melona. Gotowy deser udekorować odłożonymi owocami. Podawać bezposrednio po przyrządzeniu, ze słodkimi wafelkami.
Brzegi melona ponacinać w fantazyjne zygzaki. Twaród utrzeć z jogurtem, słodzikiem, szczyptą cukru waniliowego i kiełkami pszenicy. Trochę malin, jagód i kulek melona odłożyć do dekoracji. Pozostałe owoce dodać do masy serowo- jogurtowej, ostrożnie przemieszać. Przygotowanym kremem wypełnić wydrążone połówki melona. Gotowy deser udekorować odłożonymi owocami. Podawać bezposrednio po przyrządzeniu, ze słodkimi wafelkami.