Sposób przygotowania:
Deser z truskawkami
Galaretki wiśniowe rozpuścić w 1/2 l wody, ostudzić. Galaretkę ananasową rozpuścić wg przepisu na opakowaniu, ostudzić.
Tortownicę wyłożyć na dnie biszkoptami. Śmietanę ubić dodając tężejące wiśniowe galaretki, masę wylać na biszkopty. Truskawki oczyścić z szypułek, umyć i całe powciskać w śmietanę. Zalać tężejącą ananasową galaretką.
Życzę smacznego...
Tortownicę wyłożyć na dnie biszkoptami. Śmietanę ubić dodając tężejące wiśniowe galaretki, masę wylać na biszkopty. Truskawki oczyścić z szypułek, umyć i całe powciskać w śmietanę. Zalać tężejącą ananasową galaretką.
Życzę smacznego...
yola