james62

james62

Kucharz
[Przepisów: 15]

Dip diabelski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Doskonały dodatek do grillowanego mięsa

Dip diabelski

Składniki:

Dip diabelski

 

  • 20 dag naturalnego serka homogenizowanego
  • 1/3 szklanki pikantnego ketchupu
  • 3 łyżki tartego chrzanu ze słoiczka
  • 2 łyżki posiekanego szczypioru
  • sól

Sposób przygotowania:

Dip diabelski
Serek homogenizowany połączyć z ketchupem , chrzanem oraz drobno posiekanym szczypiorem. Całość dokładnie wymieszać . Doprawić do smaku solą . Jeśli ktoś uważa , że dip jest za mało diabelski , może dodać jeszcze ostrej papryki w proszku lub pieprzu Cayenne . Sos jest gotowy do podania natychmiast po przygotowaniu .

Tagi:

tarta dip sosy