A.B.

A.B.

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 259]

Filet z grejpfrutem na parze

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

bardzo fajne danie dla wszystkich na diecie ;-)

Filet z grejpfrutem na parze

Składniki:

Filet z grejpfrutem na parze

 

 

Sposób przygotowania:

Filet z grejpfrutem na parze
Lekko rozbijamy fileta,obieramy grejpfrut z błonek i skóry,1 plaster odkroimy do dekoracji,miąższem pozostałym na skórce spryskujemy filet i odstawiamy na 0,5 godziny.Posypujemy fileta solą i pieprzem,na każdym plasterku układamy kawałki grejpfruta i zwijamy go w roladkę.Zwinięte mięsko skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy pieprzem.Gotujemy na parze przez o,5 godziny,podajemy z pieczonymi ziemniakami i marynowaną papryką.
Smacznego.