Sposób przygotowania:
Gofry miodowe
Jajka ubić z cukrem
dodać mleko, proszek do pieczenia, olej i miód
stopniowo sypać mąkę i ubijać (nigdy mąki nie mierzę)
ciasto ma mieć konsystencje ciasta na biszkopt
nakładać w nagrzaną gofrownice i piec ok 4 min
upieczone ustawiać pionowo żeby wyszła z nich para wtedy będą kruche, w innym przypadku mogą zrobić się gumowe
podawać z bitą śmietaną i owocami sezonowymi
lub wedle własnego uznania
dodać mleko, proszek do pieczenia, olej i miód
stopniowo sypać mąkę i ubijać (nigdy mąki nie mierzę)
ciasto ma mieć konsystencje ciasta na biszkopt
nakładać w nagrzaną gofrownice i piec ok 4 min
upieczone ustawiać pionowo żeby wyszła z nich para wtedy będą kruche, w innym przypadku mogą zrobić się gumowe
podawać z bitą śmietaną i owocami sezonowymi
lub wedle własnego uznania