Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Granadilla z kremem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
         
ocena: 5/5 głosów: 394

Owoce przepołowić, łyżeczką wydrążyć miąższ. Z serka, cukru, śmietany,

Granadilla z kremem

Składniki:

Granadilla z kremem

 

 

 

  • 15 dag serka homogenizowanego

 

  • 7 dag cukru pudru

 

 

  • 3 łyżki likieru bana­nowego

Sposób przygotowania:

Granadilla z kremem
Owoce przepołowić, łyżeczką wydrążyć miąższ. Z serka, cukru, śmietany, likieru i soku cytrynowego utrzeć krem, po czym deli­katnie wymieszać go z wydrążonym miąższem. Napełnić połówki granadilli kremem. Przed podaniem oziębić.