Smakowita

Smakowita

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 474]

Jajka z rzodkiewką i porem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Kolorowa przekąska na śniadanie wielkanocne i nie tylko

Jajka z rzodkiewką i porem

Składniki:

Jajka z rzodkiewką i porem

 

  • 6 jajek
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 1 mały kawałek jasnej części pora
  • majonez

Sposób przygotowania:

Jajka z rzodkiewką i porem
Jajka ugotować na twardo obrać i przekroić na połówki.Pora przekroić wzdłuż i dokładnie opłukać z piasku.Rzodkiewki umyć i pokroić w półplasterki.Jajka poukładać na talerzu i udekorować majonezem,porem i rzodkiewką.

Tagi:

jajko jajka