Sposób przygotowania:
Kawa Borgia
Śmietanę wlewam do garnka i gotuję. Rozpuszczam w niej czekoladę.
Śmietanę kremówkę ubijam z cukrem wanilinowym. Przekładam do szprycy do dekoracji ciasta. Wodę zagotowuję. Do wysokich szklanek wsypuję po 1,5 łyżeczki kawy rozpuszczalnej i zalewam odrobiną wrzątku (tak by kawa się rozpuściła). Do szklanek z kawą dolewam czekoladę rozpuszczoną w śmietanie, wierzch dekoruję śmietaną kremówką i posypuję odrobiną kakao.
Śmietanę kremówkę ubijam z cukrem wanilinowym. Przekładam do szprycy do dekoracji ciasta. Wodę zagotowuję. Do wysokich szklanek wsypuję po 1,5 łyżeczki kawy rozpuszczalnej i zalewam odrobiną wrzątku (tak by kawa się rozpuściła). Do szklanek z kawą dolewam czekoladę rozpuszczoną w śmietanie, wierzch dekoruję śmietaną kremówką i posypuję odrobiną kakao.