Sposób przygotowania:
Kawa dla Świętego Mikołaja :
Zagotować wodę z syropem , wanilią i przyprawą do piernika .Zalać kawę . Osłodzić do smaku miodem .
Kawa ma specyficzny żurawinowo - miodowy smak z nutką piernika i wanilii .
Jest pyszna i po prostu kojarzy się ze świętami.
Przepis powstał kilka lat temu w wyniku moich eksperymentów z różnymi smakami kawy .Zestawiałam aromaty korzenne , owocowe z kawą - ten jest wyjątkowo udany - akurat na Święta .
Kawa ma specyficzny żurawinowo - miodowy smak z nutką piernika i wanilii .
Jest pyszna i po prostu kojarzy się ze świętami.
Przepis powstał kilka lat temu w wyniku moich eksperymentów z różnymi smakami kawy .Zestawiałam aromaty korzenne , owocowe z kawą - ten jest wyjątkowo udany - akurat na Święta .
margolata
yola
andzia67