Sposób przygotowania:
Kawa i kogel mogel
Żóltko wrzucic do kubeczka, dodac cukier i razem utrzec do białości (aż pojawi się pianka).
Kawę zaparzyc bezpośrednio w szklance lub ekspresie. (Dodac rum). Dobrze, jeśli szklanka jest przezroczysta, wówczas uzyskamy super efekt wizualny.
Do szklanki z kawą delikatnie, powoli, za pomocą łyżeczki wylewamy kogel mogel. Następnie posypujemy cynamonem lub wiórkami czekolady. Tak podana kawa nie wymaga już "towarzystwa" ciasteczek.
Kawę zaparzyc bezpośrednio w szklance lub ekspresie. (Dodac rum). Dobrze, jeśli szklanka jest przezroczysta, wówczas uzyskamy super efekt wizualny.
Do szklanki z kawą delikatnie, powoli, za pomocą łyżeczki wylewamy kogel mogel. Następnie posypujemy cynamonem lub wiórkami czekolady. Tak podana kawa nie wymaga już "towarzystwa" ciasteczek.
mania