Sposób przygotowania:
Kawowo-biszkoptowy deser
Kawę rozpuszczalną zalewamy pół szklanki gorącej wody i studzimy.
Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno z cukrem pudrem i kawą cappuccino do smaku.
Na dno pucharków układamy po 2-3 biszkopty i skrapiamy zimną kawą,nakładamy porcję śmietany.
Następnie znów biszkopty skropione kawą i pozostałą śmietanę,całość posypujemy kawą rozpuszczalną lub cappuccino.
Deser podajemy od razu lub schłodzony z lodówki.
Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno z cukrem pudrem i kawą cappuccino do smaku.
Na dno pucharków układamy po 2-3 biszkopty i skrapiamy zimną kawą,nakładamy porcję śmietany.
Następnie znów biszkopty skropione kawą i pozostałą śmietanę,całość posypujemy kawą rozpuszczalną lub cappuccino.
Deser podajemy od razu lub schłodzony z lodówki.