MARIA66

MARIA66

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 509]

Kiełbasa smażona .

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna , pachnąca kiełbasa bekonowa podawana z ogórkiem małosolnym.

Kiełbasa smażona . Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Kiełbasa smażona .

 

  • 300g kiełbasy bekonowej
  • 3 ogórki małosolne
  • chleb pełnoziarnisty
  • 1 łyżka oleju

 

Sposób przygotowania:

Kiełbasa smażona .
Kiełbasę nacinamy, najpierw robimy na nacięcia wzdłuż a następnie mniejsze w poprzek. Rozgrzewamy patelnię teflonową ,kładziemy kiełbasę i na dużym ogniu smażymy przez 2 minuty z każdej strony. Przykręcamy palnik , wlewamy olej i następnie smażymy kiełbasę z każdej strony po 4 minuty, żeby była gorąca w środku. Ogórek kroimy w ćwiartki, wzdłuż. Na talerz wykładamy gorącą kiełbasę, dokładamy ogórki a w koszyczku podajemy pokrojony świeży chleb.
Kiełbasa smażona .
Podstawowe produkty to :kiełbasa bekonowa,ogórek małosolny i chleb.
Kiełbasa smażona .
Na rozgrzaną patelnię kładziemy kiełbasę i przypiekamy po 2 minuty z każdej strony.
Kiełbasa smażona .
Do patelni wlewamy olej i na małym ogniu smazymy kiełbasę.
Kiełbasa smażona .
Niezbędnym dodatkiem jest ogórek, który kroimy wzdłuż.

Tagi:

chleb kielbasa