Sposób przygotowania:
Koktajl z bananem, truskawkami i malinowym musem
Z pomarańczy dokładnie wyciskamy świeży sok.
Truskawki obieramy z szypułek, myjemy i blendujemy z miodem i sokiem pomarańczowym.
Banany obieramy i miksujemy z mlekiem. Maliny również rozdrabiamy bardzo drobno.
Mrożone dają nam mus podobny do sorbetu, świeże mają gładką konsystencję.
W wysokich kieliszkach kolejno przelewamy masę truskawkową, bananową i malinową.
Truskawki obieramy z szypułek, myjemy i blendujemy z miodem i sokiem pomarańczowym.
Banany obieramy i miksujemy z mlekiem. Maliny również rozdrabiamy bardzo drobno.
Mrożone dają nam mus podobny do sorbetu, świeże mają gładką konsystencję.
W wysokich kieliszkach kolejno przelewamy masę truskawkową, bananową i malinową.